cheesecake
10 a yakın farklı tarif denemelerim sonucu ben pişirilen cheesecake i sevdiğimi anladım,dolapta dondurulanlar pek benlik değil,bu tarif bire bir tutuyo kesinlikle tavsiye ederim özellikle frambuazlı sos ile , sosu daha önce evde hazırlıyordum dondurulmuş frambuaz nişanta şekeri blendr dan geçirerek) ama marketlerde tekli poşetlerde satılan frambuaz sos muhteşem arada hazrı nimetlerden de faydalanmakta yarar var işte tarifi
peynir dolgusu için;
2 paket labne
1 kase süzme yoğurt
3 yumurta
1 bardak şeker
1 paket vanilya
pasta altı için
peynir dolgusu için;
2 paket labne
1 kase süzme yoğurt
3 yumurta
1 bardak şeker
1 paket vanilya
pasta altı için
2 paket eti burçak
125 gr tereyağ (özellikle tereyağ kullanmanızı tavsiye ederim)
125 gr tereyağ (özellikle tereyağ kullanmanızı tavsiye ederim)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder